LC4u's Outdoor Activities, Expo, Event


Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online
Antara Aktiviti Outdoor LaishCloset4u

I) Booth LC4u at Uitm Shah Alam (Dataran Cendekia)
Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online

Yuhuu.. ada yg request LC4u buka booth di Dataran Cendekia.. 


So apa lagi.. heheh.. Tadaaa...
Tapi kat Dataran Cedekia ni booth buka pukul 10.30am sampai la 10.30mlm.. 
Haaa pueh pilih baju =)

Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online
Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online
Gambar diambil waktu malam
Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online
Kat bawah ni pulak gambar yang sempat capture. Antara customer yg dtg dgn baju yg diorg beli sebelum ni.. TQ for support us!! Lovely <3
Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online

Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online

Yang share gambar via bluetooth pun ade..
Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online


Ni booth di DC juga. Tapi bila undi dapat tapak belakang.. huhu.. Susunan booth pun macam tak teratur.. 

Mula-mula sedih gak. Yela booth kena hadang dgn khemah lain (yg buka petang smpi malam je). Nasib baik reg cust hari-hari dtg cari.. Customer baru pun bertambah sebab booth di laluan lain. =)




by Butik Bundle Wanita Online

II) Booth LC4u at UiTM Shah Alam (Menara)


Hi! Aritu LC4u berkesempatan buka booth di UiTM Shah Alam. Alhamdulillah respondnya sangat best! Walaupun ada booth lain jual bundle juga, tapi tetap juga booth LC4u 'dikerumun'. Alhamdulillah ramai yang cakap murah dan cantik. Tapi ada juga yang salah faham beza harga antara pakaian bundle LC4u dan bundle lain. Kami jual bundle gred A yunk.. dress siap ada lining, tengok kain, renda dan kerawang pun blh tau bezanya. Sesuai sangat utk pergi dinner!! Vogue gitu!! Haha.. Walaupun bundle, tapi banyak yang datang macam baru. Banyak juga yang masih ada tag harga (bahasa Jepun) kat situ tau. Kebanyakan yang pernah beli bundle Gred A, cakap LC4u jual murahhh sangat dari harga pasaran. Special for u darling =)
Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online


Staff dan student sama-sama addicted bundle.. hehe


Mencari jubah / long dress untuk ke kelas =)






Adik comel ni nak test dress. 



Alhamdulillah muat juga. Comel tol!! Berjaya gak dia grab 1 dress =)


Ahli mesyuarat tingkap = ika



Takde hal punya kalau nak try. Sarung terus baru puas ati. 
Kalau beli online dapat tengok je..










Antara regular customer. Hari-hari cari stok baru. Haha

Jiran sebelah booth yang menjual shawl : Zuhra @ cosmoladiess

Antara comment FB dari customer LC4u di UiTM




by Butik Bundle Wanita Online

III) Booth Ladies Beautiful Bundle di Convo UKM, Bangi 2012

Special to all vintage lovers!!

 Boleh dapatkan koleksi LaishCloset4u di booth E14 tau 
(Berhadapan booth Bawal Aidijuma). 
Lebih2 lagi untuk customer yg sebelum ni cuma beli online. 
Kami di sini 11am hingga 10pm sampai 23hb Oct. 
Tapi cuma bawa blouse je. Dress x cukup stok. Blh grab di blog ye..

Ok dah siap setting booth.


Blazer yg stylo pun banyak..






Muka siyum bila order on9 masuk =)

************

You are invited!

 

©Copyright 2011 VintageByLaishCloset4u | TNB