Vintage Dress (Preloved Japan & USA)

Special Dress, Office Dress, Dinner Dress & also Vintage & Retro Collection! 

Suitable for muslimah as we offers many long sleeve designs. 
Also suitable as 'Jubah'. Nice to wear with skinny jeans or skirt. 

Just add belt to a slimmer & chic look!


Antara koleksi dress vintage, comel & dress ke pejabat, dress casual atau untuk dinner yang terdapat di LaishCloset4u. Terdapat pelbagai design dress untuk tema vintage & retro (50-an, 60-an, 70-an, 80-an), dress labuh maxi yang sesuai untuk muslimah, dress mini, dress victorian, dress kembang dan banyak lagi. Juga pelbagai jenis material seperti kain baldu, polyester, kapas (cotton dress) & lace.



****************************************************************************

SILA BACA SEBELUM ORDER ~ PLEASE READ BEFORE ORDER

(Sila jangan malas baca ~ sisLaish tau ramai suka skip pastu tak faham T&C )

****************************************************************************
Info Cara Order: 

1) Tiada konsep booking. Fast payment basis.
(Setiap design ada 1pc, so susah nak book2, lepas tu senyap, kita pun tak ada masa nk remind, nak ke x nak, nak ke x nak. So win-win situation. Belum gaji, blh pm utk deposit)

2) No Call. 
(tak clear kalau sebut CODE, lebih senang type @ send gambar)

3) No C.O.D. 
(100% Online. No free pos ok. Nak free, beli Rm100 ke atas utk WM ;))

4) No tawar menawar. Harga fix tau. 
(Kalau tengah sale @ SisLaish nak bagi diskaun, tanpa minta korang dapat harga offer)

5) Details & ukuran setiap baju dibaca terlebih dahulu.
(Jangan komen, saya nak size m, saya nak size L. Ada beribu baju, SisLaish tak ingat mana fit ur size tau syg.. Take time & baca semua ukuran yang diberikan)

6) Pastikan T&C & Customer Service telah dibaca.

7) Send gambar pakaian nak order ke wasap.my/60137599831
(Snap sekali harga tau. Kalau x kena amik masa SisLaish kena cari balik ikut code)

Info Stock: 
• Second Hand / Preloved / Vintage / New Old Stock items
• Selected in terms of quality, style, originality & rareness. 
• 90% Japan Vintage - not Malaysian preloved. 90% like new.
• Imperfections are to be expected and listed if noticeable. 
• If state Sheer = Jarang / Transparent / See Through
• Size given as guideline only. Check the measurement. 
• Items are non-returnable.
• Good quality but still NOT FOR FUSSY BUYER. 


Info SANGAT PENTING: 
Ni yang paling ramai selalu buat. Please alert.
• Jangan minta gambar melalui whatApp (anda perlu pilih & send)
• Item ada beribu, tak logik kami nak pilih & send semula (gambar & details yg berbeza utk setiap baju) untuk anda.
• Semua info penting sudah dimasukkan di sini. 
• Alasan internet slow (maaf sangat tak dapat nak tolong) huuu..
• Take time untuk pilih & baca details sebelum send order ya.

Kita bukan rude, cuma nak minta kerjasama semua, perkara yang mudah minta jangan disusahkan ;)

Info Post:
• Harga belum termasuk kos penghantaran.
• Poslaju 500g RM8 (SM), RM12 (S&S)
• OFFER FREE Poslaju untuk RM100 ke atas
(<1kg) (>1kg Pos Domestic) 

Happy Shopping ;)

UPDATED :  SEPTEMBER 2018






[Keep in Touch] 


Happy shopping !


****************************************************************************
TO ORDER :
==========
1. Snap gambar & send ke wasap.my/60137599831

****************************************************************************
SHEER => JARANG
*************************************************************************






























































































































































****************************************************************************
TO ORDER :
==========
1. Snap gambar & send ke wasap.my/60137599831

2. Via Email :

SIMPLE RULES
Tiada konsep booking. Fast payment basis. Refer T&C




dress lengan panjang, bundle dress, dress vintage, vintage dress, dress retro, dress bundle, dress bundle labuh, dress murah, dress labuh lengan panjang, dress muslimah