About Stock & Customer Service

Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Onine, Dress Bundle Online
ABOUT STOCK:

"Selling New Old Stock (NOS), Clearance/Reject Stock & 10% Grade A Slightly Used Vintage for Ladies!Original Vintage From Japan & USA.Show Your Style & Originality In Dressed. =)

Please note that Vintage items might be slightly wear or new stock which is stored in bundled for certain period, so imperfections are to be expected, and are listed if noticeable."

All items has been selected in terms of quality, originality, uniqueness & rareness! We worked very hard in hunting the best vintage clothing all over the world to give the best selective styles to stand as unique as yourself among the others! ;)

***

LC4u mengendalikan pakaian vintage sama ada baru (tersimpan lama di gudang) & bundle Gred A dari Jepun & USA.
Hampir 90% pakaian adalah masih kelihatan baru (termasuk yang baru dengan tag original).
LC4u telah melakukan pemulihan kepada pakaian yang mengalami kerosakan dengan menggantikan butang yang hilang, mencuci kotoran yang tidak ketara & menjahit tetasan pakaian yang mengalami kerosakan kecil kerana percaya setiap pakaian adalah unik dan tiada duanya.
LC4u tidak sama sekali berkompromi dalam soal kualiti walaupun menjual pakaian dengan harga sangat murah kerana yakin setiap ringgit anda sangat bernilai.
Untuk pengetahuan, material kain yang diterima mungkin sedikit berbeza daripada yang dijangkakan oleh pembeli. Contohnya, silky Polyester yang mempunyai label 100% polyester pun masih mempunyai perbezaan. Ada yang nipis, tebal, kasar, lembut, jarang, bertekstur timbul dan berbagai-bagai lagi. Oleh itu, adalah sukar untuk kami menepati setiap jangkaan pembeli.
LC4u akan melakukan 'double check' sebelum penghantaran semua produk.
Walau bagaimanapun, sebagai manusia kemungkinan masih terdapat kerosakan yang LC4u tidak perasan.
Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online

CUSTOMER SERVICE:

Pihak LC4u bersedia membantu anda sekiranya terdapat :
1) Kerosakan 'major' yang tidak kami sedari sebelum penghantaran (kotor/koyak).
2) Terdapat imej meragukan pada pakaian yang tidak bersesuaian dengan Muslimah.
Sila hubungi LC4u sekiranya berlaku perkara seperti diatas. Walau bagaimanapun, tiada penggantian akan dilakukan (setiap pakaian cuma ada sehelai je kan). Pihak LC4u akan melakukan proses refund atas budi bicara pihak kami ke atas pakaian yang rosak sahaja.

PENAFIAN :
Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online
1) LC4u tidak bertanggungjawab terhadap pakaian yang telah dinyatakan kerosakannya semasa proses pembelian atau pada pakaian clearance stock. (Biasanya semua defect telah dinyatakan pada item).
2) LC4u tidak bertanggungjawab terhadap kemungkinan warna pakaian yang diterima tidak sama dengan pakaian yang dipaparkan di LC4u. Kami tidak dapat mengelak perkara ini kerana wujudnya pelbagai kemungkinan seperti kesan flash kamera, jenis kain yang memantulkan/menyerap cahaya dan resolution colour setting yang berbeza pada komputer anda. Walau bagaimanapun kami akan memastikan pakaian yang dipaparkan 99% sama seperti yang dipaparkan.
3) LC4u tidak bertanggungjawab di atas kesilapan code pakaian, kesilapan alamat penghantaran yang dilakukan oleh pelanggan. Pastikan code dan alamat tepat.
4) LC4u tidak bertanggungjawab diatas kesilapan pihak Poslaju. Walau bagaimanapun, sila maklumkan LC4u untuk mengambil tindakan sewajarnya.
5) LC4u tidak bertanggungjawab di atas kesalahan size ukuran pelanggan. Sila pastikan ukuran size adalah sesuai sebelum meneruskan pembelian. Rujuk HELP untuk cara mengukur pakaian =)

Koleksi LaishCloset4u BUKAN PAKAIAN BARU yang dapat dijamin kualitinya oleh Quality Controller kilang pengeluar. Walau bagaimanapun 99% pembeli memberi maklumbalas positif dengan memaklumkan bahawa kualiti produk kami setaraf & kadangkala lebih baik dari produk baru. Tidak sesuai untuk fussy buyer yang mengharapkan kualiti setaraf produk baru berjenama, tetapi biasanya kami melebihi jangkaan anda!
Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online
So far, LC4u belum pernah mengalami sebarang masalah dalam urusan bersama pelanggan (Sila rujuk testimoni). So, jangan ragu-ragu untuk shopping di LC4u ye.
Jaminan kami tanpa kompromi (^__0)Y
Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online
CARELINE EMAIL : laishcloset4u@yahoo.com