Malaysia Vintage & Retro Clothing Online Store

LC4u On Media (Behind Scene)


INFO PENTING
VintagebyLaishCloset4u adalah butik 100% online.
Kami tidak menerima Cash on Delivery (COD) dan Walk In Customer.

Thanks!

***************************************************

I) Shooting LaishCloset4u on Safiyya TV9
Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online
Its me Laila. Sempat lagi layan customer online sebelum shooting start

Model gak yang tolong gayakan tudung.. haha

Imported model. TQ Zafira & Biha





Beloved sis yang support time kelam kabut

Shooting on progress






















Muka lega sume dah settle


Gambar kenangan.. haha.. TQ Hajar from Safiyya!!


Best sgt2. TQ a lot for models : Biha & Zafira. To all Safiyya's Crew also. And also to our beloved customer 'misteri' yg suggest LaishCloset4u pd Safiyya.. Walaupun rupamu tidak ku kenal, jasamu amat dihargai =)

Bundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle OnlineBundle Online, Jual Bundle Online, Baju Bundle Online, Dress Bundle Online

************************************

II) Interview & Photoshoot Berita Harian di LaishCloset4u

Hi. Dah tengok aktiviti terbaru LC4U? Haa ni dia.. seperti dijanjikan dlm post sebelum ni.. =)

♥ ♥ Exclusive for vintage lover ♥ ♥

Alhamdulillah sempena setahun LC4u, dapat tawaran photoshoot bersama Berita Harian pulak. TQ for my whole family, my fwen yg byk support - Noly & Amy.. Model - Nija & Umi. Serta Reporter & Photographer BH - Atin. 

** Photoshoot tepi longkang je [plan sebenar nak bt di Masjid Terapung As-Salam Puchong tp ujan rintik =( ].. Tp still hepi coz model ckp photographer BH 2 mmg pandai shoot, x nmpk mcm tepi longkang pun.. nmpk mcm kt tepi pokok mcm kat Taman Tasik Taiping! My Hometown 


p/s : gmbr ni dh edit. so senget2.. haha.. 2 page BH.. xmuat nk scan. kena scan part by part -)


Behind Scene Photoshoot BH di LC4u


Bersama member yg byk support -  Laili































TQ for all yg involved dalam interview Berita Harian di LaishCloset4u - Ladies Beautiful Bundle Boutique di butik kami di Puchong Selangor. 

p/s : cuma pelik mana hilangnya gambar photoshoot model-modelku yg jelita dalam artikel tu.. haha.. Mungkin reporter BH - Atin kena tekankan content berbanding photo dlm artikel tu.. Its ok. TQVM.. Anyway.. it is a good opportunity for LC4u to spreads the pros of vintage & bundle to all ladies. 

Juga sedikit sebanyak dapat mengangkat bundle vintage sebagai alternative fashion yang bukan saja berbaloi dimiliki, digemari, malah semakin dicari-cari =)

*********************************

III) Shooting Laporan Khas Berita RTM1

Behind Scene Shooting untuk Laporan Khas Berita RTM1 pada 4 June 2013 di Butik LaishCloset4u di Puchong. 

Untuk makluman semua, ini merupakan shooting terakhir LaishCloset4u di Puchong sebab semasa shooting ni, kami sudah mula packing barang untuk berpindah ke Perak. 

Ini disebabkan kami bertekad untuk meneruskan business 100% secara online sambil memberi perhatian kepada keluarga & kesihatan bapa yang baru menjalani pembedahan (ketika itu). Apa-apa pun, it's a great moment to share with all of u girls. At least u all knows yang business LaishCloset4u ni is a real business, bukan fake online store! =)

Bersama reporter RTM1 Fatihah. TQ sebab sudi interview LaishCloset4u =)
Sila abaikan slipper strawberry merah saya.. haha

With model Umi

With hubby

Also Umi! Same name haa..






Model-model menyopping baju =)


Reporter pun busy pilih baju masa tengah shoot..


Teringin pegang mic.. Berat jugak benda empat segi ni rupanya!




Ok that's all. TQ for Miss Reporter, Mr Photographer, Miss Models & Mr Husband for all your support =)

Actually masa LIVE on RTM1, LC4u tak dapat tengok pun sebab tengah busy pindah barang.. Terpaksa redha.. Sad :( 

So now, jom shopping =)

***************************************

Social Profiles

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest
JobsMagBlogJobsMag.InThingsGuide

How To Order

WhatsApp Gambar ke:

Pastikan:
- No Call.
- No C.O.D.
- No tawar menawar.
- Details & ukuran setiap baju dibaca terlebih dahulu.
- Jangan minta gambar melalui whatApp (anda pilih & send)
- Pastikan T&C & Customer Service telah dibaca.
- Harga belum termasuk kos penghantaran.

Happy shopping !

ORDER BY EMAIL

Please Read

1 - Please read the Terms & Conditions and Customer Service before any purchase.
2 - Size shown are estimation only. Please check the measurement.
3 - All measurement in inches. 1 inch = 2.54cm
4 - Definition of the type of fabric - Please refer Material
5 - Price is fixed.
6 - Price does not include postage. Postage =RM8 (WM) & RM12(S&S).
** FAST PAYMENT BASIS.

We on Media!

We on Media!

Payment & Shipping

Payment & Shipping

Like & Share Us on Facebook ;)

Blog Followers

Google+ Followers

Original Vintage For Ladies by LaishCloset4u. Powered by Blogger.

Copyright © VintageByLaishCloset4u | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com