Contest Original Vintage for Ladies by LaishCloset4u

Salam Perkenalan Bloggers
Lets Join LC4u Contest!

Welcome untuk bloggers yang 1st time melawat blogshop LaishCloset4u ni =)

Tujuan contest ni simple je.. untuk menambah kenalan yang merupakan vintage lover selain memperkenalkan koleksi vintage Jepun & USA Gred A kami kepada rakan bloggers..

Sebagai intro, LaishCloset4u (LC4u) merupakan online business yang menjual pakaian vintage & retro seperti dress, blouse dan skirt secara retail. Fokus kami adalah pakaian smart casual, pakaian ke pejabat/kuliah serta pakaian istimewa ke dinner

LC4u pernah mendapat liputan dalam rancangan Safiyya TV9 (2012), Berita Harian (2013) dan Laporan Khas di RTM1 (Refer sidebar kanan). Kami juga kerap berada di booth-booth di sekitar Selangor seperti di UiTM Shah Alam, Uitm Puncak Alam & UKM. Butik LaishCloset4u di Puchong kini sedang berpindah ke Perak. So sementara nak warming-up semula tu, LC4u bercadang untuk memperkenalkan rakan bloggers dengan koleksi Original Vintage kami melalui contest ni.. Genius tak?? Hee..

SO that's all about LC4u.. Nak tahu lebih lanjut blh klik About Us ye..

Contest Banner

So macam mana nak join contest ni? Senang je..

SYARAT PENYERTAAN
1) Follow blog LaishCloset4u ni.. 
2) Like fanpage LC4u Jom Sh0pping d LaishCloset4u
3) Buat entry yang bertajuk "Contest Original Vintage for Ladies by LaishCloset4u"
Nyatakan pendirian/pendapat/celoteh mengapa meminati vintage secara santai.
4) Letak banner contest di atas dalam entry blog anda 
(Save as photo di atas & reupload dalam entry anda & LINKkan ke entry ini)
5) Tinggalkan komen anda di bawah post ni untuk linkkan ke entry anda tu ye..

Jangan lupa ajak rakan-rakan blogger join sekali.. Anda digalakkan tag 3 orang rakan blogger.. the more the merrier.. =)
p/s: LC4u pasti follow semua yg join contest ni.. so tak rugi mencuba kan..

(IMPORTANT NOTE : Semua syarat di atas adalah wajib. Untuk warganegara @ yang tinggal di Malaysia saja. Penyertaan tidak lengkap akan diabaikan ye. Keputusan contest akan diumumkan seminggu selepas tamat. Nak kena pilih betul-betul pemenangnya kan. Pastikan pemenang menghubungi LC4u selepas diumumkan bagi memberikan maklumat peribadi untuk penerimaan hadiah =). Kos pos ditanggung oleh pemenang. Voucher wajib ditebus dalam tempoh 3 bulan selepas contest tamat. Semua maklumat & details contest adalah hak milik LC4u.

TEMPOH CONTEST
15 Sept ~ 15 Oct 2013
Pemenang akan diumumkan seminggu selepas contest
Sebulan!! - sempat nak wat entry yang berkualiti untuk dapatkan hadiah yang best seperti di bawah!!

1st Winner - Voucher LC4u bernilai RM150!! 
(banyak boleh dapat tuu tau.. sakan la u'olls bergaya)
2nd Prize : Voucher LC4u RM100
3rd Prize : Voucher LC4u RM50

10 consolation prize : Voucher LC4u RM25 untuk 10 random winners! 

Banyak kan hadiahnya.. Lagi best sebab ramai yang akan jadi pemenang!! 
Rugi kalau tak join contest nih!!

Enjoy blogging! Any question, do not hesitated to contact LC4u ok!
E-mail: laila_razak85@yahoo.com




You are invited!

 

©Copyright 2011 VintageByLaishCloset4u | TNB